Van Geloven opent nieuwe fabriek in Maastricht

Datum van item

4 oktober 2021

Categorie van item:

Nieuws

Aantal likes:

Aantal reacties:

0 reacties

Aantal weergaven:

51x bekeken

Snacks - Snackfabrikant Van Geloven opent 8 oktober de nieuwe fabriekshal in Maastricht. De uitbreiding is nodig om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar snacks in de Benelux en om moederbedrijf McCain Foods te kunnen voorzien van innovatieve kaassnacks voor haar out-of-home klanten zoals de bekende internationale fastfoodketens.

Naast de groei in het reguliere assortiment gaat het bij de fabriek van de snackfabrikant in Maastricht ook om vooral om het vegetarische assortiment. Dagelijks rollen al meer dan een miljoen kroketten, frikandellen, bitterballen, smulrollen, kipproducten en bami- en nasisnacks van de band in Maastricht.

Vanaf 8 oktober zullen de high speed lijnen in de nieuwe fabriekshal drie keer zo snel, overwegend kaassnacks, produceren, zo laat het bedrijf weten. Met de opening van de nieuwe fabriek creëert Van Geloven niet alleen meer capaciteit en ruimte voor innovatie, maar ook nog eens 100 nieuwe banen bovenop het huidige personeelsbestand van zo’n 400 medewerkers.

Van Geloven/@FoodClicks
Bron: www.foodclicks.nl