In opdracht van het programma LOF maken vijf studenten van Hogeschool Utrecht informatie over Limburgse streekproducten toegankelijk met behulp van een almanak. Ze zijn daarvoor op zoek naar jouw hulp!
Het doel van het innovatieve programma LOF is gezond en zoveel mogelijk lokaal geproduceerd voedsel op de Limburgse werkvloer, in het onderwijs, de sport en de horeca. Daarbij is het streven dat iedere speler in de keten een eerlijke prijs betaald krijgt en dat er kansen ontstaan om duurzame investeringen te belonen.
Almanak Gezonde Korte Ketens Limburg
Het realiseren van de 'Almanak Gezonde Korte Ketens Limburg' is een van de stappen die worden gezet in het programma LOF. In de almanak wordt allerlei informatie over de producent getoond, zoals de bereikbaarheid, de aangeboden streekproducten, samenwerkingen en de duurzame aspecten van het bedrijf. De almanak zal verspreid worden onder potentiƫle klanten, afnemers en belanghebbenden in Limburg.
Om deze almanak samen te stellen is zoveel mogelijk informatie nodig over Limburgse producenten en hun streekproducten. De vijf betrokken studenten hebben een vragenlijst opgesteld om deze informatie te verzamelen en doen een oproep aan alle Limburgse producenten van streekproducten om deze lijst in te vullen. Ben jij zo'n producent of ken jij iemand die niet mag ontbreken in de almanak? Dit is de link naar de vragenlijst!
Bij vragen over de almanak of de vragenlijst kan je contact opnemen met Bert Vliex via: bert@f-fort.nl of met Danny Broere via: danny.broere@student.hu.nl.