Masterprogramma Veerkracht

Datum van item

19 februari

Event location: LWV Roermond

09:30 - 16:00

Masterprogramma LWV in samenwerking met de Open Universiteit

Veerkracht: de sleutel tot succes voor jouw organisatie

Hoe houd jij je medewerkers gelukkig, productief en veerkrachtig? En hoe zorg je dat hun competenties up-to-date blijven in deze snel veranderende wereld? Deze actuele human resource thema’s komen aan de orde in het masterprogramma ‘Veerkracht: de sleutel tot succes voor jouw organisatie’. Dit programma is speciaal ontwikkeld door de Open Universiteit voor LWV.

We leven in een tijd met voortdurende veranderingen. Hoe je als mens én als organisatie door zo’n periode heen gaat, hangt voor een groot deel af van hoe je erin stapt. Wat is de basis van je medewerkers? Hebben zij genoeg energie en veerkracht om terug te veren? Bij een tekort kan zo’n periode heel andere gevolgen hebben, zowel mentaal als fysiek.

Veerkracht is daarom een strategische voorwaarde voor elke organisatie. Veerkracht is noodzakelijk om in deze dynamische en verbonden wereld, succesvol en rendabel te kunnen ondernemen. Heb je als organisatie voldoende veerkracht, dan kun je met vertrouwen risico’s inschatten en optimaal gebruikmaken van de mogelijkheden die zich voordoen. Energie is de brandstof die nodig is om deze veerkracht te kunnen faciliteren.

h2
Master program resilience header

Voor wie?

Dit masterprogramma  is er voor leidinggevenden, HR-professionals en managers.

Programma

Het programma bestaat uit twee dagen en vindt plaats op maandag 19 en maandag 26 februari 2024, van 9.30 uur tot 16.00 uur bij de LWV in Roermond.

Kosten

Deelnamekosten voor deze masterclass bedragen € 1450 (vrijgesteld van btw).

h2
Meer info & aanmelden