
Kom naar Innovation on the Menu, de afsluiting van de BLINC Masterclass Food & Nutrition. Laat je inspireren door CCO Leon van den Hombergh: hij vertelt over de ondernemersreis van Frankort & Koning en deelt zijn geheim voor voortdurende innovatie.
Programma
- 14.30 – 15.00 uur: inloop
- 15.00 – 15.10 uur: welkomstwoord door Eveline Wijnhoven
- 15:10 – 17:30 uur: collegetour met Leon van den Hombergh over de ondernemersreis van Frankort & Koning. Als CCO van Frankort & Koning en een van de eerste teamleden heeft hij, samen met de oprichters, een sleutelrol gespeeld bij het opbouwen van het bedrijf. In een open en eerlijk gesprek nemen we een kijkje achter de schermen bij Frankort & Koning. Wat is hun geheim?
Tussendoor bereidt een chef-kok de lekkerste gerechten met de innovatieve voedingsproducten van onze Masterclass-deelnemers, zodat je tomorrow's food kunt proeven!
Tot slot feliciteren en proosten we op de reis die de innovatie ondernemers hebben doorlopen en is er uiteraard de gelegenheid om te netwerken.
Praktische informatie
- Datum: woensdag 16 april
- Locatie: Brightlands Campus Greenport Venlo, campusgebouw Villa Flora
- Start: 14.30 uur
- Einde: ca. 17.30 uur
- Taal: de voertaal van dit evenement is Engels
Deze middag vol inspiratie, innovatie en netwerken wil je niet missen! Meld je uiterlijk 8 april aan.
h2
Nu aanmelden