Agrofood sector innoveert met hulp van Limburgse studenten

Datum van item

24 juli 2020

Categorie van item:

Nieuws

Aantal likes:

0 likes

Aantal reacties:

0 reacties

Aantal weergaven:

10x bekeken

Nieuw talent bepaalt mede de toekomst van de bedrijven in de Limburgse agrofood sector. Juist daarom is het zo belangrijk dat studenten hun kijk op die toekomst kunnen presenteren aan het bedrijfsleven. Een win-win; talent krijgt de kans om zich door te ontwikkelen in de praktijk en bedrijven in de regio kunnen optimaal gebruik maken van de frisse blik van jonge aanwas.

Om studenten en het bedrijfsleven bij elkaar te brengen, is in 2019 voor het eerst GROW georganiseerd, een matching event waar studenten een podium krijgen voor de presentatie van hun afstudeeropdracht om zo in contact te komen met het bedrijfsleven.
Vanwege Corona is de 2e editie van GROW dit jaar niet doorgegaan. Om studenten toch een podium te kunnen bieden, hebben de initiatiefnemers (Provincie Limburg, Brightlands Campus Greenport Venlo, LIOF, LLTB en de Limburgse onderwijsinstellingen) de handen ineen geslagen om jou via een uniek artikel hier op Kiempunt, alsnog kennis te laten maken met de studenten en hun innovatieve voorstellen.

Zo kunnen topstudenten in Limburg ook dit jaar hun innovatieve agro & food product- en conceptideeën aan potentiële werkgevers en andere geïnteresseerden presenteren. Is je interesse gewekt? Neem dan contact op met de studenten via LinkedIn of de betreffende onderwijsorganisatie.

Bekijk de projecten