Brightlands Campus Greenport Venlo in minder dan 3 minuten

Datum van item

5 juni 2018

Categorie van item:

Nieuws

Aantal likes:

Aantal reacties:

0 reacties

Aantal weergaven:

215x bekeken

Iedereen die werkzaam is in de Limburgse agrofood, kent de Brightlands Campus Greenport Venlo. Maar wat gebeurt er nu precies? Dit pas gelanceerde bedrijfsfilmpje geeft een aardige preview van de bedrijvigheid, de betrokkenen en de locatie.

Brightlands Campus Greenport Venlo is één van de vier Brightlands campussen in Limburg waar wetenschappers, ondernemers, overheden, investeerders en studenten samenwerken aan innovatieve ontwikkelingen. Bij Brightlands Campus Greenport Venlo draait alles om gezonde en veilige voeding, future farming en biocirculaire economie. Onderwerpen die inhoudelijk perfect aansluiten bij Kiempunt. Daarom is Brightlands Campus Greenport Venlo ook één van de partners.

Wat de Brightlands Campus in Venlo zo bijzonder maakt, is een basis van innovatief onderzoek verbonden met wetenschap en onderwijs op de drie eerder genoemde thema’s en relaties met logistiek en de maakindustrie. Gerenommeerde onderwijsinstellingen en bedrijven zoals Maastricht University, HAS Hogeschool, Citaverde, Kokkerelli, Kids University, Philips Lighting en Botany zijn onderdeel van de campus. De combinatie van onderzoek en praktijk trekt regionale en internationale partijen aan. Alle bedrijvigheid rondom de campus levert zo’n 10.000 extra banen op.

Wat is er te doen voor jou?
Wil jij je laten inspireren, nieuwe kennis opdoen of jouw innovatieve idee (laten) onderzoeken? Dan ben je hier aan het goede adres. Als onderdeel van de Campus Community ontmoet je innovators, start-ups, wetenschappers en studenten. In de agenda van Brightlands Campus Greenport Venlo zie je wanneer dat kan.