RaboResearch Economiepodcast: Ondernemend naar Brede Welvaart (3): elkaar vinden en versterken

Datum van item

19 mei 2023

Categorie van item:

Praktijkverhalen

Aantal likes:

Aantal reacties:

1 reactie

Aantal weergaven:

89x bekeken

entrepreneurial toward broad prosperity

In de #RaboResearch Economiepodcast-reeks ‘Ondernemend naar Brede Welvaart’ gaan Martje Fraaije en Sjoerd Hardeman in op de verhalen van ondernemers zelf in de transitie naar een duurzame en inclusieve economie.

In deze derde aflevering vertellen Dick van Aggel van Medicura en Roy van de Moosdijk van Just Rocket Science over de kansen en uitdagingen van circulair ondernemen. Waar Dick probeert voor alle tante Tiny’s een fijn thuis te creëren door benodigde medische hulpmiddelen snel op de juiste plek te krijgen, helpt Roy met het bouwen van lokale allianties. De uitdaging? Partijen verbinden die elkaar versterken. Onze podcast is ook te beluisteren via Spotify en tal van andere kanalen.

Reacties (1)

Sylvia Vannisselroij

vrijdag 2 juni 2023 - 10:28


Ik schreef er een blog over:…

Top Dick en Roy! Ik schreef er een blog over op LinkedIn. 

"Het zijn misschien geen eenvoudige tijden – er zijn talloze uitdagingen. Duurzaamheid is geen luxe, geen hobby van wereldverbeteraars. Duurzaamheid is niet alleen je CO2-uitstoot verlagen. Het is veerkracht, schoner ondernemen, producten ontwikkelen die langer meegaan, denken in groenere ketens, in circulariteit." –uit het Sustainable Future Report van Vodafone Business