Nieuwe CIRCO Tracks in 2023!

Datum van item

19 december 2022

Categorie van item:

Nieuws

Aantal likes:

Aantal reacties:

0 reacties

Aantal weergaven:

40x bekeken

circo hub

Nieuwe CIRCO Tracks in 2023!

In het voorjaar van 2023 vinden er twee nieuwe CIRCO Tracks plaats! Deze CIRCO Tracks worden georganiseerd door LIOF & Rabobank samen met de CIRCO Hub Limburg.  Graag vertellen we je hier meer over. 

De CIRCO Track

Je streeft naar kostenreductie in je bedrijfsprocessen? Naar een toekomstbestendiger businessmodel? Naar een sterkere positie in de markt? Én je vraagt je af op of dat ook op een duurzame manier kan? Dan is deze workshopcyclus bij uitstek geschikt voor jou. Wij inspireren en ondersteunen je om in jouw bedrijf kansen te zien en te benutten en stappen te kunnen zetten op het gebied van verduurzaming en bedrijfseconomische stabiliteit en groei. Dit vraagt om andere producten, materialen, diensten én business modellen. Maar hoe maak je dit nu concreet en zet je dit om in de praktijk?

Voor wie is de CIRCO Track?

De CIRCO Hub Limburg richt zicht in de eerste plaats op MKB-bedrijven in Limburg. Zo zijn er CIRCO tracks mogelijk voor deelnemers uit de sectoren bouw, maakindustrie, kunststoffen en consumentengoederen. Ook kunnen we speciaal tracks opzetten voor ketenpartners, een branche of een specifiek voor de circulaire economie relevant thema, zoals smart industry, Product-as-a-Service of Retourlogistiek. Kortom, neem vooral contact met ons op wanneer je interesse hebt om de kansen voor jouw bedrijf te verkennen en we kijken of er binnenkort een track start die goed bij jouw ambities aansluit.

Voorjaar 2023

Er vinden twee nieuwe CIRCO Tracks plaats in het voorjaar:

  • CIRCO Track business kansen voor verduurzaming in de Maakindustrie - Noord Limburg 
  • CIRCO Track business kansen door verduurzaming - MKB Green deal Sittard-Geleen

De aanmelding voor deze track loopt via het CollectiefProject van LIOF.  Hiermee krijg je 75% korting op de deelnamekosten. Aanvraag voor het CollectiefProject van LIOF indienen voor 18 januari 2023.

CIRCO Track business kansen voor verduurzaming in de Maakindustrie - Noord Limburg 

LIOF en Rabobank organiseren samen met Land van de Makers deze driedaagse workshop om jou op weg te helpen. Het unieke aan dit programma is, dat je dat samen doet met andere bedrijven uit jouw regio; Noord-Limburg.  Vanuit ieders eigen positie in de keten en businesscase doe je kennis op van circulair ondernemen en circulair (re-)design van jouw product of dienst, maar denk ook aan re-use, reduce en repair bijvoorbeeld.

Deze drie-daagse track start op dinsdag 7 maart en is speciaal bedoeld voor bedrijven die gevestigd zijn in de regio Noord-Limburg,  willen verduurzamen en die circulariteit willen inbedden in hun bedrijfsmodel en/of product.  In de leaflet vind je meer informatie over de drie workshopsessies én over de kosten voor deelname. Voor MKB bedrijven geldt een aantrekkelijke korting op de deelname kosten van 75%. De enige voorwaarde is dat je een aanvraagformulier indient met een uitgebreide en heldere motivatie waarom dat jij met jouw bedrijf wilt deelnemen.

 

CIRCO track business kansen door verduurzaming - MKB Green Deal Sittard-Geleen

LIOF en Rabobank organiseren samen met onze partners van de MKB Green Deal in Sittard-Geleen deze driedaagse workshop om jou op weg te helpen. Het unieke aan dit programma is, dat je dat samen doet met andere bedrijven uit jouw regio; Noord-Limburg.  Vanuit ieders eigen positie in de keten en businesscase doe je kennis op van circulair ondernemen en circulair (re-)design van jouw product of dienst, maar denk ook aan re-use, reduce en repair bijvoorbeeld.

Deze drie-daagse track start op woensdag 1 maart en is speciaal bedoeld voor bedrijven die gevestigd zijn in de regio Sittard-Geleen,  willen verduurzamen en die circulariteit willen inbedden in hun bedrijfsmodel en/of product.  In de leaflet vind je meer informatie over de drie workshopsessies én over de kosten voor deelname. Voor MKB bedrijven geldt een aantrekkelijke korting op de deelname kosten van 75%. De enige voorwaarde is dat je een aanvraagformulier indient met een uitgebreide en heldere motivatie waarom dat jij met jouw bedrijf wilt deelnemen.  

Meer informatie of aanmelden?

Wil je graag meer informatie over deze CIRCO Tracks of wil je je aanmelden? Klik op de onderstaande button!

Meer informatie en aanmelden