Nationale Klimaatweek 2022

Datum van item

2 november 2022

Categorie van item:

Nieuws

Aantal likes:

Aantal reacties:

0 reacties

Aantal weergaven:

49x bekeken

national climate week 2022

Nationale klimaatweek 2022

Doe mee aan de klimaatweek!

Van overheid tot bedrijfsleven en van burgers tot scholieren, iedereen kan bijdragen aan een duurzamer Nederland. Een beter klimaat begint vandaag. Doe jij ook mee? Dit is hét moment om nog bewuster te leven, minder CO2 uit te stoten en meer (energie) te besparen. Dat is goed voor ons allemaal, een groener Nederland én onze portemonnee.

Over deze campagne

Veel Nederlanders zijn al goed bezig en besparen energie. Dit is het moment om bewuster te leven, minder CO2 uit te stoten en meer te besparen. Veel overheden, bedrijven en huishoudens helpen al mee en leven steeds duurzamer. Dat is goed voor ons allemaal, een groener Nederland én onze portemonnee. Maar er moet nog veel gebeuren om de afgesproken CO2-doelen te behalen. Om nóg meer burgers en organisaties te inspireren zich in te zetten voor een beter klimaat, organiseren we van 31 oktober t/m 6 november 2022 de Nationale Klimaatweek.

Programma

Tijdens de Nationale Klimaatweek worden er verschillende activiteiten georganiseerd door heel het land en online. Klik op de onderstaande button om te ontdekken welke activiteiten voor jou interessant zijn! 

 

Meer informatie

Deze campagne is een initiatief van het Ministerie van Economische zaken en Klimaat. 
Bron: Rijksoverheid