Meld je innovatie aan voor de Limburgse Circulaire Innovatie Top 20

Datum van item

22 november 2022

Categorie van item:

Nieuws

Aantal likes:

Aantal reacties:

0 reacties

Aantal weergaven:

226x bekeken

Limburgse ondernemers zijn volop bezig met het realiseren van circulaire innovaties. Zoals het opnieuw gebruiken van grondstoffen en afval, waardoor we de aarde niet langer uitputten. Om al deze innovaties op de kaart te zetten, ze structureel in beeld te houden én om elkaar te inspireren wordt de Limburgse Circulaire Innovatie Top 20 voor de tweede keer georganiseerd.

"Circulair ondernemen is de toekomst. De continuïteit van onze maakindustrie, bouw, landbouw en vele andere sectoren staat met het realiseren van circulaire innovaties. Wij willen dit graag onder de aandacht brengen en circulaire oplossingen steunen"

Sonja Demandt (LWV)

Prijzen

Prijzen

Een onafhankelijke jury nomineert maximaal 20 projecten uit de inzendingen. Uit deze top 20 kiezen het publiek en de jury beiden een winnaar. De winnaar van de juryprijs wint € 3.000, de winnaar van de publieksprijs wint € 1.000. De finale en de uitreiking vinden plaats op woensdag 8 februari 2023 van 12.30 tot 13.30 uur bij de LWV in Roermond.

Ken je andere ondernemers die volop bezig zijn met circulaire innovatie? Tip ook hen om mee te doen.

 

 

Doe ook mee!

Ben jij een Limburgse ondernemer en bezig met circulaire innovatie? Schrijf je innovatie in voor de Limburgse Circulaire Innovatie Top 20 via limburgsecirculaireinnovatietop20.nl.

Wacht niet te lang want de inschrijving sluit op 18 december om 17:00 uur. Op 8 februari 2023 maken we de winnaars bekend.

De inschrijftermijn is verlengd tot 2 januari 2023!

De Limburgse Innovatie Top 20 is een initiatief van LWV, in samenwerking met Keyport, Provincie Limburg, LIOF en Rabobank.