EZK Energy Award 2022

Datum van item

24 oktober 2022

Categorie van item:

Nieuws

Aantal likes:

Aantal reacties:

0 reacties

Aantal weergaven:

36x bekeken

ezk energy award

EZK Energy Award 2022

Het zijn voor veel ondernemers momenteel financieel lastig tijden door de energiecrisis. Maar ben jij of ken jij een ondernemer die in 2021 en 2022 een flinke slag gemaakt heeft met energiebesparing, duurzame energieopwekking en/of het gebruik van hernieuwbare warmte? Schrijf je dan vóór 31 oktober in voor EZK Energy Award 2022 en maak kans op €25.000!

Iedere ondernemer kan meedingen naar de prijs. De omvang van het bedrijf of de bedrijfstak maakt niet uit. Met het uitreiken van de Energy Award wordt zichtbaar wat allemaal mogelijk is en waarmee bedrijven energie kunnen besparen. Een 4-koppige jury beoordeelt de inschrijvingen en nomineert 3 bedrijven waarvan er één uiteindelijk de award krijgt. Naast de award ontvangt de winnaar een geldbedrag van € 25.000. Ook kan de winnaar rekenen op veel media-aandacht. Op 26 januari 2023 vindt de prijsuitreiking plaats.

Alle ondernemers zijn welkom!

Juryvoorzitter Michel Heijdra: “Als jury kijken we naar hoeveel energie de ondernemer dit en vorig jaar heeft bespaard. En hoeveel duurzame energie er wordt opgewekt of hergebruikt. Ook letten we op hoe dit is gedaan. We nodigen elke ondernemer – klein of groot – uit zich in te schrijven.”

Inschrijven

Schrijf je bedrijf in voor de EZK Energy Award Bedrijven 2022 via onderstaande button. Dit kan tot maandag 31 oktober, 17:00 uur. 

 

Meer informatie en aanmelden