18e KVK Innovatie top 100

Datum van item

7 april 2023

Categorie van item:

Nieuws

Aantal likes:

Aantal reacties:

0 reacties

Aantal weergaven:

82x bekeken

KVK Innovatie top 100

18e KVK Innovatie top 100

Ben jij een ondernemer uit het midden- en kleinbedrijf? Heb je een innovatief product of dienst met succes op de markt gebracht? Schrijf dan in voor de 18e editie van de Innovatie Top 100 van KVK. Dat kan vanaf nu!

De KVK Innovatie Top 100 laat zien waar we in Nederland goed in zijn: innoveren! Ondernemers uit het Nederlandse midden- en kleinbedrijf strijden elk jaar voor een plaats in de KVK Innovatie Top 100. Alle innovaties worden beoordeeld op originaliteit, impact voor de samenleving en verkrijgbaarheid.

De KVK Innovatie Top 100 is een unieke gelegenheid om de zichtbaarheid van jouw innovatie en bedrijf te vergroten. Daarnaast geeft deelname toegang tot nieuwe netwerken. Denk aan ministeries, provincies, kennisinstellingen, maar ook andere ondernemers

Uitsluitend bij KVK geregistreerde ondernemingen en stichtingen kunnen hun innovatie voordragen. Deze innovatie dient al op de markt te zijn gebracht en wordt beoordeeld op originaliteit, impact voor de samenleving en verkrijgbaarheid. Aan de KVK Innovatie Top 100 is bewust geen (geld)prijs verbonden. De kracht van het initiatief is te laten zien waartoe het Nederlandse midden- en kleinbedrijf in staat is.

Expertpanels 

In de zomer gaan expertpanels voor de verschillende sectoren de innovaties beoordelen. Na deze voorselectie stelt de landelijke jury de ranglijst vast. Ook bekijkt de jury de websites van de ondernemingen en doet onderzoek. Medio oktober worden de 100 bedrijven en hun innovaties gepresenteerd aan het Nederlandse publiek en op 30 november wordt duidelijk wie het stokje van SenseGlove, de winnaar van de vorige editie, overneemt.

Meer informatie & aanmelden

Klik op de onderstaande button voor meer informatie en om je in te schrijven! Dit kan tot en met 3 juli

h2
Meer informatie en aanmelden

Bron: Kamer van Koophandel