Vakbeurs Energie, Ecomobiel en Industrial Heat & Power

Datum van item

11 - 13 oktober

Event location: Brabanthallen 's-Hertogenbosch

- Hele dag

Trade fair Energy, Ecomobiel and Industrial Heat & Power

Vakbeurs Energie, Ecomobiel en Industrial Heat & Power

Wilt u weten wat uw (financiële) mogelijkheden als ondernemer zijn bij investeringen in duurzame energie, energiebesparing en andere duurzame maatregelen? Ontmoet RVO op het grootste zakelijke evenement voor duurzame energieopwekking en energiebesparing. 

3 dagen met innovatie, kennisdeling en business. Bezoek de RVO-stand (6.A035) tijdens de Vakbeurs Energie en ga in gesprek met één van de adviseurs.

Stel bij RVO je vragen over financiële of fiscale regelingen, zoals Energie-investeringsaftrek (EIA) en Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing voor zakelijke gebruikers (ISDE). Ze adviseren je graag hoe je uw bedrijf duurzamer maakt en wat RVO daarin voor je kunnen betekenen.

Programma

Op de Vakbeurs Energie kan je van 11 tot en met 13 oktober verschillende workshops doen en lezingen volgen. RVO organiseert iedere dag een bijeenkomst van 12:00 tot 12:30 uur in het Theater Energiebesparing. 

Vakbeurs Industrial Heat & Power

Tegelijk met de Vakbeurs Energie, vindt ook de vakbeurs Industrial Heat & Power plaats. Op deze beurs verzorgr RVO op 12 en 13 oktober een regiobijeenkomst voor bedrijven uit Zuid-Nederland en houden een Inspiratietour over de elektrificatie van de industrie. Bezoek RVO ook op deze vakbeurs (stand 2.A045). 

Meer informatie en aanmelden