Transforming Waste into Profit

Datum van item

06 december

Event location: T.b.c.

14:00 - 18:00

Wij nodigen je graag uit voor een buitengewone middag vol inspiratie op woensdag 6 december 2023. Tussen 14u en 18u verwelkomen we jou om de resultaten van het innovatieve project FW2P te presenteren. Een interessante uiteenzetting zal de successen en mijlpalen van dit project belichten. Een uitgelezen kans om te zien hoe we samen met tal van bedrijven afval hebben weten om te zetten in welvaart en duurzame oplossingen.

Tijdens deze bijeenkomst zullen er boeiende keynote sprekers aanwezig zijn om ons te inspireren met hun kennis en expertise. Zij zullen ons meenemen in de wereld van duurzaamheid, innovatie en circulaire economie. Een bron van vernieuwende ideeën en eye-opening inzichten die jouw horizon verbreedt.

Als kers op de taart zal er een interactieve expo plaatsvinden waarin verschillende projecten die binnen FW2P zijn gerealiseerd worden tentoongesteld. Een exclusieve gelegenheid om de innovatieve producten en processen te bewonderen die voortgekomen zijn uit dit ambitieuze initiatief.