Stap in de toekomst van zakendoen

Datum van item

14 december

Event location: LIOF - Wim Duisenbergplantsoen 27, Maastricht

16:00 - 18:00

We staan aan de vooravond van een digitale revolutie die de manier waarop we zaken doen en ondernemen voorgoed zal veranderen. AI, blockchain, big data, en andere grensverleggende technologieën razen vooruit en creëren ongekende kansen voor ondernemers.

Redenen genoeg, om op donderdag 14 december de eerste Kennisdeal te organiseren van shiftLimburg. Een inspirerende ontmoeting, waarbij de leden ook in contact kunnen treden met elkaar. Dat zal vooral zijn bij bedrijven die hun deuren gaan openzetten. Maar we trappen de eerste Kennisdeal af op kantoor van LIOF Maastricht. We hebben 40 plaatsen, dus meld je snel aan!

h2
Meld je hier aan

Digitale transitie bij bedrijven in Limburg

In deze Kennisdeal staat de transitie digitalisering centraal. We hebben Jan Scheele bereid gevonden om speciaal voor de leden van shiftLimburg een interactieve sessie rondom dit thema te verzorgen.

Ontdek tijdens deze Kennisdeal hoe je deze technologie kunt omarmen en hoe je deze kunt inzetten voor groei en innovatie van jouw bedrijf. En hoe je een voorsprong kunt behalen in deze snel veranderende wereld.

Hoe? Dat zal Jan Scheele uit de doeken doen op 14 december. En dat doet hij samen met jou.

De toekomst is digitaal en het is aan ons om te bepalen hoe we die toekomst vormgeven.

h2

Wat kun je verwachten?

• Een inspirerende keynote van een wereldwijde technologie expert met praktische tips waarmee je gelijk zelf aan het werk kan gaan.

• Een Kennisdeal met een interactieve opzet en volop gelegenheid om jouw vragen te stellen.

• Een mogelijkheid om andere ondernemers uit Limburg te ontmoeten. Ondernemers die al bezig zijn met óf willen gaan starten met digitale transformatie.

• Een Kennisdeal met praktische learnings: je gaat naar huis met concrete tools waarmee je de digitale transformatie in je eigen bedrijf kunt aanpakken.

h2

Over Jan Scheele

Jan Scheele (35) begon in 2015 met het experimenteren met Bitcoin, AI en blockchain technologie, vanuit zijn wereldwijde rol binnen de TED events destijds. Hij schrijft en spreekt regelmatig over verschillende technologieën, de bijzondere ontwikkelingen en vooral; hoe organisaties hier gelijk zelf mee aan de slag kunnen gaan. Hij mocht inmiddels al meer dan 1,5 miljoen lezers verwelkomen op zijn blogs en werkte voor organisaties als de KNVB, Marktplaats, PGGM, TheNextWeb, Politie Nederland en NPM Capital. Hij is bestuurslid van de Blockchain Netherlands Foundation (BCNL), wat alle Nederlandse blockchain en crypto startups en scale-ups samenbrengt in het grootste ecosysteem daarvoor van de Benelux. Daarnaast was hij CEO van techscaleup Bitcanna, wat $18 miljoen ophaalde en inmiddels haar wereldwijde platform heeft gelanceerd en is in zijn vrije tijd ‘Digital Leader’ bij het World Economic Forum.