Slotbijeenkomst Korte Keten Academy

Datum van item

29 maart

Event location: Midden Limburg

13:30 - 16:00

short chain academy

Slotbijeenkomst Korte Keten Academy

Korte ketens vandaag: zo zien ze eruit!

Korte ketens, lokale (agrarische) producten, transparantie in de keten en een eerlijke prijs voor iedereen, het zijn belangrijke onderwerpen. Wil jij meer met lokale producten werken en/of ben je op zoek naar de lekkerste lokale producten om jouw assortiment mee te verrijken?

Sneak Peak: wat kan je verwachten?

Op woensdag 29 maart worden een zestal concepten met groenten, fruit, vlees en eieren gepresenteerd waarbij de korte keten centraal staat. Om het enthousiasme alvast aan te wakkeren hebben we speciaal voor jou een sneak peak, zodat je weet welke thema’s terugkomen in de concepten: 

short chain academy

Korte Keten Academy is een academy speciaal voor agrarisch ondernemers die meer grip op hun afzet en marge willen hebben, én minder afhankelijk willen zijn van derden. De academy biedt de deelnemers alle handvaten om een eigen product/dienst in de markt te zetten. De academy wordt afgesloten met deze slotbijeenkomst. Dus ben jij benieuwd naar de nieuwste korte keten concepten? 

29 maart vanaf 13.30u presenteren de deelnemers van Korte Keten Academy hun unieke korte keten concepten! Gedurende de middag is er alle tijd om écht in gesprek te gaan met de ondernemers achter de producten. 

Programma & locatie:

13:30u inloop 14:00u begin programma 16:00u einde programma  

Locatie: Midden-Limburg, de exacte locatie volgt na aanmelding

Meld je aan!

Via de onderstaande button meld je je aan voor de slotbijeenkomst van Korte Keten Academy!

 

Aanmelden