Sitech Innovatiedag 2022

Datum van item

11 oktober

Event location: Brightlands Chemelot Campus

13:00 - 16:30

Sitech Innovatiedag 2022

Met de nieuwste technologische toepassingen en digitalisering, assets maximaal laten presteren.

Dat de wereld verandert hoeven we u niet uit te leggen. Hoe kan de industrie op deze veelomvattende veranderingen anticiperen? Hoe zetten we digitale informatie in voor meer controle en voorspelbaarheid in de toekomst? Welke data zijn waardevol? En durven we zakelijke beslissingen te baseren op data? Om niet achterop te raken, moeten we onze grenzen verleggen en innovatie een plaats geven in onze bedrijfsstrategie.

Innovatie vraagt om een overzicht van het speelveld in vogelvlucht. Sitech heeft tientallen jaren ervaring met het vertalen en implementeren van nieuwe technologieën in bestaande fabrieken. En is in staat om voor complexe situaties de optimale oplossing te bedenken. Digitale informatie verzameld tijdens kleinschalige studies gecombineerd met onze ervaren experts helpt u naar een veilig, optimaal plant performance.

Laat geen kansen liggen, kom naar de Innovatiedag van Sitech.

Laat u informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van o.a. Material degradation monitoring, Positieve Materiaal Identificatie, Mobile connectivity, Operator Training Simulator, en de inzet van drones en sensoren. Geen toekomstmuziek, maar toepassingen ‘ready-for-market’. Aan de hand van demonstraties en succesvolle praktijkcases laten we het u zien.

Aanmelden