Seminar Werkgeversvitaliteit

Datum van item

19 april

Event location: Fortuna Sittard Station

09:00 - 15:30

Uitnodiging 19 april 2024

Ben jij nu écht goed bezig?

OperaSana en haar partners nodigen je uit om samen met mensen uit het bedrijfsleven, maatschappelijk veld en specialisten op een andere manier te kijken naar vitaliteit.

Veel bedrijven en organisaties kijken al snel naar hun medewerkers als het gaat om vitaliteit. Hoe gezond zijn ze? Hoe gelukkig zijn ze? Wat kunnen we ze aanbieden om hen vitaler te krijgen én te houden? Een yogales, een fruitmand op de balie? 

Maar heb je wel eens naar je eigen bedrijf gekeken? Hoe staat het met de omgeving zelf? Is die wél vitaal? En draagt die ook werkelijk bij aan vitaliteit? 

40 jaar lang steken we al veel geld en energie in allerlei goedbedoelde, vaak op het individu gerichte interventies. 80% van deze interventies leidt niet tot een duurzame verbetering van de vitaliteit van de medewerker. Want de omgeving is nog niet zover. 

Tijd om je blikveld te verruimen en je te laten uitdagen. Durf jij als organisatie in de spiegel te kijken? Vitaliteit als organisatieprioriteit op te pakken? Je leert hoe je een omgeving bouwt, zodat al die interventies wel tot vitale en gelukkige mensen leiden. Laat je inspireren en ga in gesprek met het bedrijfsleven, de wetenschap en diverse inhoudelijke experts om te ontdekken waar jij de juiste beweging kan maken.

h2

Programma

09:15 – 09:45 uur Inloop

09:45 – 10:15 uur Omgevingsgerichte aanpak in de praktijk

10:30 – 11:45 uur TED TALKS

  • Inge Houkes: Prof. Maastricht University
  • Raymond Clement: Bestuurder MIK & PIW Groep
  • Theo Thuis: Managing Director Innovatie Q-Park

12:00 – 12:50 uur Netwerklunch

13:00 – 14:15 uur Diverse werksessies

14:15 – 15:30 uur Napraten en borrel

 

Voor aanmelding en een gedetailleerd programma check:

h2
Meer info & aanmelden