Nederland Paviljoen op Hannover Messe 2024

Datum van item

22 april - 26 april

Event location: Hannover (DE)

09:00 - 18:00

green

Hannover Messe is de grootste industriebeurs van de wereld. Deze editie laten 4.000 bedrijven zien hoe klimaatneutraliteit kan worden bereikt met elektrificatie, digitalisering en automatisering. Zij doen dit samen als één industrieel ecosysteem. Wilt u daar onderdeel van zijn? Meld u dan aan voor het Nederlands Paviljoen op Hannover Messe 2024.

h2

Thema: 'Together for a smart and sustainable future'

Voor wie? 

Bent u actief in machinebouw, elektrotechniek, energietechnologie of digitale industrie? En wilt u internationaal ondernemen? Of in contact komen (of blijven) met klanten en/of partners? Neem dan deel aan het Nederland (NL) Paviljoen op Hannover Messe 2024. 

In Hannover presenteren marktleiders, mkb en start-ups hun oplossingen voor een hoogwaardige, duurzame industrie. De Messe vindt plaats van maandag 22 tot en met vrijdag 26 april 2024 in Duitsland. U kunt zich aanmelden tot en met 29 februari

Het thema van deze editie van de Hannover Messe is: 'Energizing a Sustainable Industry'. Daar sluiten wij ons helemaal bij aan, laten wij dit samen doen. 

Nederland als ecosysteem

Nederland is een goed voorbeeld van een industrieel ecosysteem. Wij presenteren dit ecosysteem op Hannover Messe aan Duitsland en aan de rest van de wereld. Ons ecosysteem zorgt ervoor dat de duurzame industrie wereldwijd energie heeft, nu en in de toekomst. 

Nederland is sterk in het ontwikkelen en maken van klimaatneutrale technologieën en digitale systemen. Deze technologieën zorgen voor een duurzame toekomst en internationale autonomie. Een aantal voorbeelden hiervan zijn slimme machines voor energie-efficiënte productie, elektrolysers voor waterstofproductie in de industrie, brandstofcellen en batterijen voor duurzame mobiliteit.

Nederland Paviljoen 

Bedrijven die digitale systemen en technologie ontwikkelen, produceren en gebruiken als integrale waardeketen, zijn belangrijk voor een duurzame industrie en samenleving. Deze bedrijven, de overheid, topsectoren en kennisinstituten bundelen hun krachten in het NL Paviljoen. In dit paviljoen in hal 8 op Hannover Messe, komt het hele ecosysteem samen op 300 vierkante meter. 

Waarom deelnemen?

  • U bent onderdeel van een representatief paviljoen in hal 8 in NL branding.
  • U kunt gebruikmaken van de collectieve ruimte met bar en catering, waar u ook uw gasten kunt ontvangen. 
  • Er wordt een sterk inhoudelijk programma aangeboden op het NL Paviljoen met panels en presentaties. Uw input is daarbij zeker welkom.
  • Het paviljoen heeft een parallel programma met diverse netwerkmomenten. U kunt hierdoor nieuwe contacten opdoen en uw zakelijk netwerk uitbreiden.
  • U krijgt de mogelijkheid om uw bedrijf te presenteren in een stand. De grootte van de stand mag u zelf bepalen.
  • Wij nemen u de complete voorbereiding uit handen wat betreft de standbouw.
  • De betrokkenheid en aanwezigheid van de Nederlandse overheid en diverse topsectoren. 
  • Daarnaast profiteert uw bedrijf van de gezamenlijke promotionele activiteiten, voorafgaand aan het event. 
h2