Met LIOF naar de Dutch Design Week

Datum van item

23 oktober

Event location: Eindhoven, Torenallee

08:00 - 20:00

DDW

Exclusief voor ondernemers organiseert LIOF op 23 oktober een tour naar de Dutch Design Week (DDW). Wil je geprikkeld worden door innoveren in een andere context? Tijdens een 2 uur durende Design Tour door een Design Guide nemen we een kijkje in de toekomst. Na de tour die de voor Limburg relevante transities raakt, is er een gezamenlijke lunch. Vervolgens kun je op eigen gelegenheid de DDW bezoeken. Dat kan ook nog na 23 oktober want je ticket is de hele week geldig!

Meld je gauw aan want VOL = VOL.

Elk jaar in oktober vindt in Eindhoven de negendaagse Dutch Design Week (DDW) plaats. Het grootste designevenement van Noord-Europa presenteert dan werk en concepten van ruim 2600 ontwerpers aan meer dan 350.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Verspreid over zo’n 120 locaties door de hele stad, organiseert en faciliteert DDW onder andere tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen, netwerkbijeenkomsten, debatten en festiviteiten.

DDW concentreert zich op het ontwerp van de toekomst en de toekomst van ontwerp. Zij zien het als onze opgave te laten zien hoe ontwerpers wereldwijd vormgeven aan een positieve toekomst en om de positie en betekenis van Nederlandse ontwerpers daarbij te versterken.

Ga jij 23 oktober mee met LIOF?

Exclusief voor ondernemers organiseert LIOF op maandag 23 oktober een tour naar de Dutch Design Week. Wil je geprikkeld worden door innoveren in een andere context? Tijdens een 2 uur durende Design Tour door een Design Guide nemen we een kijkje in de toekomst. Na de tour en de gezamenlijke lunch kun je op eigen gelegenheid de DDW bezoeken. Je toegangsbandje is de hele week geldig!

Programma

  • inloop bij DDW in Eindhoven vanaf 10.00 uur; met koffie/thee
  • start georganiseerde Design Tour bij DDW in Eindhoven om 10.15 uur
  • lunch met deelnemers om 13.00 uur
  • vanaf 14.00 uur vrije invulling van de middag of terugreis.

Twee tours

We hebben 2 tours:

De eerste is geschikt voor MKB’ers (sectorbreed) gevestigd in Limburg die met innovatieve ideeën bezig zijn die bijdragen aan één van de maatschappelijke opgaven (transities): Energie, circulariteit, gezondheid en digitalisering. De tweede tour is specifiek geschikt voor toeristische en recreatieve bedrijven die op zoek zijn naar innovaties voor hun sector. Geef je voorkeur aan bij je aanmelding.