Masterclass en verdiepingssessies CSRD

Datum van item

28 februari

Event location: Rabobank Sittard

09:00 - 12:30

invitation liof

Graag nodigen we je uit voor een inspirerende en verhelderende Masterclass over de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). De Masterclass vindt plaats op 28 februari van 09.00 uur tot 12.30 uur bij de Rabobank in Sittard. Eind 2023 hebben we met succes een eerste Masterclass in Venlo georganiseerd. Ruim 60 deelnemers hebben hier aan deelgenomen. Daarom hebben wij besloten deze Masterclass ook in de regio Zuid-Limburg te herhalen.

Je hebt de term vast al eens voorbij horen komen. Maar wat is het nu eigenlijk? Wat moet je volgens deze Europese wetgeving inzichtelijk maken en welke informatie gaan je (grote) klanten komend jaar al aan je vragen?

 

Programma Masterclass

Tijdens deze masterclass geven we antwoord op deze vragen. Maar nog belangrijker, geven we je tips en ideeën hoe je ervoor kunt zorgen dat CSRD nu al in je voordeel gaat werken.

Twee ondernemers delen verder hun ervaringen met jou:

  • Moonen Packaging: hun doel is om eind 2026 dé koploper in duurzame verpakkingsoplossingen in Europa met een CO2 neutrale operatie en een gezonde omzetgroei en winstgevendheid te zijn. Op het gebied van CSRD hebben zij al behoorlijke stappen gezet (zie artikel op shiftLimburg).
  • Emma Safety Shoes zijn ook volop bezig met hun circulaire ambities ten aanzien van hun producten. Zij staan wat betreft CSRD nog aan het begin, maar delen graag hun ervaringen met jou.

 

Verdiepingssessies

Zowel in Noord-Limburg als ook in Zuid-Limburg zullen we in maart ook nog een aansluitende verdiepingssessie organiseren:

  • Noord-Limburg: op 21 maart | Rabobank Venlo | 09.00 - 12.30 uur. Heb je je al eerder opgegeven voor deze sessie, dan hoef je dat niet nogmaals te doen.
  • Zuid-Limburg: op 28 maart | Rabobank Sittard | 09.00 - 12.30 uur.

 

Tijdens deze sessies gaan we de diepte in en geven we handvaten waarmee jij in je eigen bedrijf zelfstandig of met ondersteuning van de partners van CSRD aan de slag kunnen. Dit alles in de vorm van een tailormade roadmap die je richting geeft voor de komende periode.

h2