Masterclass duurzaamheid

Datum van item

17 oktober

Event location: Different Doors, Budel

14:00 - 18:30

Sustainability Masterclass

Masterclass duurzaamheid

Hoe wordt jouw organisatie groen?

Overal hoor en zie je het tegenwoordig: Duurzaamheid, Sustainability, MVO, CSR, etc. Maar waarom? Wat houdt het in, wat heeft het voor zin, wat heb ik eraan en hoe kan ik met mijn organisatie het verschil maken? Een greep uit de vragen waar ondernemers mee worstelen.

Allereerst deelt Sil Kuppens van Different Doors zijn verhaal. Hij startte in 2011 zijn bedrijf in kwalitatief hoogwaardige houten garage- en voordeuren. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Of dit de reden is van zijn snelle groei? Dit deelt hij deze middag, naast zijn ervaringen in het bouwen van een nieuw bedrijfspand dat voldoet aan de energie-eisen van 2050. Dit pand is tijdens ons bezoek net klaar, een echte primeur om eens binnen te mogen kijken tijdens de rondleiding dus.

Daarna gaan we samen aan de slag tijdens de masterclass ‘de 9 stappen om te verduurzamen’.  Hier ga je in groepsverband aan de slag met jouw verduurzamingsplan. Ook ga je met een concrete eerste actie naar huis zodat verduurzamen iets van NU is en niet iets van over een paar jaar. Je zegt toch ook niet: over 2 jaar stop ik met roken?

Meer informatie en aanmelden
Sustainability Masterclass