Kennissessie slimme, voorspellende gebouwen

Datum van item

20 juni

Event location: GEMEENSCHAPSHUIS 'DE KOEL' PAST. GEELENPLEIN 6, MEERSSEN

14:30 - 17:30

Slimme gebouwen

Minimaal 30% energie besparen in een gebouw...

...Weten hoe dat werkt? Meld je dan nu aan voor de gratis kennissessie.

Nieuwe technologieën zoals Internet of Things (IoT) en Artificial Intelligence (AI) maken gebouwen veiliger, comfortabeler én zuiniger. In de wereld van morgen heeft élk gebouw waar mensen wonen of werken het energiemanagement en het binnenklimaat op orde.

In de toekomst zal data afkomstig van draadloze sensoren en apparaten de verwarming, koeling en ventilatie in een gebouw aansturen, waarbij AI zorgt voor de regeltechniek. Zo ontstaat een betaalbaar gebouwbeheersysteem voor élk gebouw. Om dat te bereiken moeten we vandaag in actie komen!

Gastspreker

Fons Bisscheroux, initiatiefnemer Sqippa Sqippa Online is een open IoT-platform voor draadloos vastgoedbeheer. Ketenpartners werken in de Sqippa community samen aan kwalitatieve oplossingen in gebouwen.

Panelleden

Timo Vernooij, Four IQ FourIQ is een IT bedrijf dat zich richt op slimme gebouwen en betere prestaties.

Pieter Schaap, CompuTD CompuTD is een jong datascience-bedrijf dat kunstmatige intelligentie inzet voor slimme oplossingen.

Erwin Hermans, Lejeune Lejeune Electra heeft al jaren ervaring met het draadloos beheer en is betrokken bij veel nieuwe innovaties.

René Nicolaije, Wonen Zuid René is als technisch beheerder planmatig onderhoud bij Wonen Zuid verantwoordelijk voor IoT-initiatieven.

Dagvoorzitter

Hans Joosten, Dutch Power on Change Hans is als adviseur nauw betrokken bij verandertrajecten in bouw en techniek.