Hacking Health Maastricht 2023

Datum van item

31 maart - 02 april

Event location: Maastricht

- Hele dag

hacking health

Dutch Hacking Health Maastricht 2023

Het tofste en meest impactvolle event voor zorgvernieuwing gaat zijn 7e editie in! Dutch Hacking Health Maastricht van Zorginnovatielab UMC+

Het tofste en meest impactvolle event voor zorgvernieuwing gaat zijn 7e editie in! En hoe... We hebben een volledig vernieuwd concept, nieuwe locatie en speciale thema's om zorginnovatie en de resultaten daarvan een boost te geven.

Met het MUMC+ werken we aan de zorg en gezondheid van morgen. Een zorghackathon kan daar enorm bij helpen en we zijn dan ook blij dat we een hernieuwde editie dit jaar mogen neerzetten!

Van een uitadging/idee/probleem naar een prototype in 2 dagen, dat is de uitdaging waar teams van enthousiaste zorgvernieuwers voor gaan. En in iedereen schuilt een zorgvernieuwer. Of je nu patient, mantelzorger, arts, verpleegkundige, technicus, programmeur, designer of anderszins enthousiast bent, jij kan het verschil maken!

We zoeken uitdagers en oplossers, om samen met onze begeleiding en met input van experts en coaches, de oplossingen uit te denken en vorm te geven.

Meer informatie en inschrijven

Vind meer informatie via de website of schrijf je in via de onderstaande button!

Aanmelden