FieldLab Day 8 juni 2023

Datum van item

08 juni

Event location: Villafloraweg 1 in Venlo

Hele dag -

FieldLab Day

Op donderdag 8 juni organiseren de Fieldlabs Noord-Limburg in Villa Flora in Venlo een event speciaal voor mkb-ondernemers en medewerkers van onderwijsinstellingen uit Noord-Limburg. De middag start op 12:30 uur en staat in het teken van veerkracht en belooft een verdiepende en prikkelende bijeenkomst te worden. Komt u ook?

 

Programma

Laat u verrassen door de pitches van mkb-ondernemers uit de regio. Luister mee met bestuurders en ambtelijke vertegenwoordigers uit de omgeving over de meerwaarde van regionaal samenwerken. Bedrijfseconoom, bergbeklimmer, duiker en spreker Melvin Redeker neemt u in een avontuurlijke keynote sessie figuurlijk mee naar de top.

 

Bent u erbij?

Aanmelden kan via: https://fieldlabsnoordlimburg.nl/fieldlabs-middag/. Deelname is gratis en het definitieve programma ontvangt u in mei.

 

Over de Fieldlabs Noord-Limburg

In de vorm van vijf Fieldlabs werkt Fieldlabs Noord-Limburg aan het ontwikkelen, behouden en aantrekken van kennis en talent in de regio. We versterken de band tussen onderwijs en mkb’s, de economische positie van Noord-Limburg en de versoepeling en doorstroom van studenten richting bedrijven in de regio. Zo dragen we bij aan de gezonde toekomst van Noord-Limburg.