Economische missie Californië (VS): Urban Mobility - Life Sciences & Health

Datum van item

05 - 10 september

Event location: California, US

- Hele dag

Wil je zakendoen in Californië op het gebied van Urban Mobility of Life Sciences & Health? Ga dan van 5 tot en met 10 september mee met deze economische missie met Liesje Schreinemacher, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Ernst Kuipers, minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, en Vivianne Heijnen, staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat. Jacco Vonhof, voorzitter MKB-Nederland, fungeert als zakelijk missieleider.  Het Koninklijk Paar zal bij enkele programmaonderdelen van deze missie aanwezig zijn. 

De missie biedt het Nederlands mkb dat actief is in deze sectoren, volop gelegenheid om te netwerken, kennis te maken met de lokale markt en in contact te komen met potentiële zakenpartners en/of opdrachtgevers.

Tijdens deze economische missie helpen wij je om de juiste contacten te leggen en afspraken te maken via netwerkgesprekken. De aanwezigheid van de bewindspersonen geeft je bovendien een unieke kans om op hoog niveau contacten te leggen en uit te bouwen. Daarnaast kun je in hun bijzijn bijvoorbeeld contracten of een Memorandum of Understanding (MoU) ondertekenen.

 

Meer informatie