De BBB Maastricht vakbeurs vindt plaats van 7 t/m 9 oktober 2024 in het MECC Maastricht. Zowel exposanten als bezoekers zien de horecavakbeurs BBB Maastricht als de verbindende factor tussen Nederlandse en Belgische horecaprofessionals. BBB Maastricht onderscheidt zich door het persoonlijke en internationale karakter, de met zorg aangeklede beursvloer en het kwalitatief hoogwaardige programma. Ook het Regionaal Voedselsysteem Limburg (RVS-LB) is sterk vertegenwoordigd op deze beurs. Samen met diverse streekproducenten uit de omgeving, is RVS-LB te vinden op het Streekheldenplein, gelegen op de Folie Culinaire, dat onderdeel uitmaakt van BBB Maastricht.
Folie Culinaire
Laat je inspireren door producten en diensten op het hoogste culinaire niveau. Bezoek kook- en productdemonstraties door (inter)nationale sterrenchefs. Een bezoek aan Folie Culinaire biedt een compleet overzicht van (non-)food, wijn en overige producten en services uit het hogere segment. Een bezoek aan BBB Maastricht is niet compleet zonder een bezoek te brengen aan Folie Culinaire, dit jaar is de oppervlakte namelijk groter dan ooit!
Nieuw! RVS-LB Streekheldenplein
Stap binnen in een wereld van mogelijkheden bij het Streekheldenplein, dé plek waar ondernemers, brancheorganisaties, onderwijsinstellingen en platforms elkaar ontmoeten. Dit nieuwe initiatief op de BBB Maastricht biedt een unieke kans om lokale voedselproducenten te ontmoeten en kennis te maken met het Regionaal Voedselsysteem Limburg (RVS-LB). Op het Streekheldenpodium, gelegen bij het Streekheldenplein, worden diverse inspirerende lezingen en presentaties gegeven over de toekomst van de horeca, innovatie en verduurzaming.
PRESENTATIES RVS-LB STREEKHELDENPLEIN
Er vinden iedere dag diverse presentaties plaats, waarvoor u zich kunt inschrijven. We lichten er onderstaand een tweetal uit:
Inspiratietafel ‘Stadslogistiek van de Toekomst’ Dinsdag 8 oktober 12.00 - 15.00 uur
Inspiratiesessie Regionaal Voedselsysteem Limburg op het Streekheldenplein Dinsdag 8 oktober 15.00 - 16.00 uur (+borrel)