Automatiseer je eigen bedrijfsproces

Datum van item

25 oktober

Event location: Brightlands Greenport Campus -Villafloraweg 1, Venlo

09:30 - 16:30

Automatiseer je eigen bedrijfsproces

Stel je eens voor dat je elke dag een paar uur extra had om aan jouw klanten, cliënten of gasten te besteden. Het blijft vaak bij dagdromen, want veel organisaties zitten vast in repetitief werk, waardoor hun klanten niet de aandacht krijgen die ze verdienen. Overal ter wereld investeren organisaties in “digitale medewerkers”. Wat als je een extra medewerker zou hebben die 24/7 voor je aan het werk is, nooit op vakantie is en die wel blij wordt van repetitief en saai werk?

Op Woensdag 25 Oktober organiseert LIOF in samenwerking met Thomas Janssen van Automation Heroes een “Botathon”. Tijdens deze Botathon bouw je in 1 dag, onder begeleiding je eigen digitale medewerker.

Om deel te nemen aan de workshop heb je geen programmeerkennis nodig.

Programma

09:30 - 10:00: Introductie

10:00 - 12:00: Cursus Power Automate

12:00 - 13:00: Pauze

13:00 - 15:30: Bouwen van robots onder professionele begeleiding

15:30 - 16:30: Presentatie van de gebouwde robots

Wie zoeken we

We zijn om te beginnen op zoek naar MKB-ondernemers die gevestigd zijn in Limburg en willen vernieuwen.

Power Automate Desktop is een “no-code” tool, wat betekent dat je kunt automatiseren zonder programmeer ervaring! We merken wel dat mensen die al enige ervaring met bijvoorbeeld Excel hebben, een streepje voor hebben.

Per organisatie mogen er maximaal 2 medewerkers deelnemen aan de workshop. Daarnaast verwachten we dat je vooraf samen met ons een proces selecteert dat je wilt automatiseren. Geen zorgen, daar gaan wij je bij helpen!

* Er is plek voor maximaal 5 MKB-bedrijven. LIOF kan bij meerdere aanmeldingen een selectie maken uit de aanmeldingen.

-

Op 20 September om 13:00 organiseren we een vrijblijvende online informatiesessie. Ideaal om te toetsen of en hoe deze “Botathon” je kan helpen. Tijdens deze bijeenkomst neemt Thomas je mee in de wereld van software robots en legt hij uit welke processen geschikt zijn om te automatiseren met Power Automate.

Wil je meedoen? Dan kan je je tot woensdag 4 Oktober opgeven. Dat doe je door in te sturen welk idee jij voor jouw organisatie wilt automatiseren. Ook willen we graag weten hoeveel uren per jaar er met jouw idee bespaard kunnen worden.