Webinar: De huidige H2 economie, waar staan we?

Datum van item

16 maart

Event location: Online

10:00 - 12:00

INTERREG

Webinar: De huidige H2 economie, waar staan we?

De partners van het Interreg EMR H2 Booster project nodigen je uit voor de online bijeenkomst "EMR H2 Booster study, the current H2 economy, where we are?"
Deze virtuele bijeenkomst, op de schaal van het grondgebied van de Euregio Maas-Rijn, is het resultaat van een studie van de consultants Hydrogen Advisors en Seiya Consulting en zal plaatsvinden op 16 maart 2023. Noteer de datum in je agenda! 

In deze webinar zal de eerste geaggregeerde en geanonimiseerde feedback van uitgevoerde interviews worden gepresenteerd, alsmede een helikopterview over wat de toepassing van waterstof in deze regio zou kunnen zijn (huidige status/toekomstige sporen van ontwikkelingen). De presentatie zal worden gevolgd door uitwisselingen om samen verder te bouwen op deze elementen van een gedeelde visie. 

Het gedetailleerde programma zal snel worden gepubliceerd:

  • Inspirerende inzichten van sprekers met verschillende achtergronden: academici, onderzoekscentra, productie, distributie, eindgebruikers over op waterstof gebaseerde zware mobiliteit zullen eerst worden gegeven.
  • Vervolgens wordt een eerste middellange tot lange termijn visie op waterstof gepresenteerd met een focus op ontwikkelingen op het gebied van zware mobiliteit in de regio, gevolgd door discussies.
  • Na een lunch en eventueel de gelegenheid om op het circuit aan boord van waterstofvoertuigen te rijden, gaan we verder met specifieke werkgroepen.

Inschrijven kan via deze link

Wil je meer informatie over dit Interreg project? Klik op de onderstaande button!

Meer informatie