Koploperproject Duurzaam Ondernemen

Datum van item

31 oktober

Event location: Limburg

Hele dag -

KoploperProject

Op woensdag 21 oktober start het eerste Koploperproject Duurzaam Ondernemen in Limburg! Doe je mee? 

 

Het Koploperproject helpt bedrijven en andere organisaties om op een inspirerende en praktische manier duurzamer te gaan ondernemen en zo te werken aan een toekomstbestendige organisatie en duurzame producten en diensten. Op hun beurt maken de Koplopers weer andere ondernemers enthousiast en trekken zo het peloton mee. Samen zorgen ze voor een sterke en toekomstbestendige regionale economie en een leefbare samenleving.

Je wil energie besparen en (de eerste) stappen zetten op andere thema’s van duurzaamheid. Wellicht weet je niet precies waar te beginnen, kun je wel een duwtje in de rug gebruiken of wil je weten wat je nog meer zou kunnen doen.

 In een Koploperproject ga je samen met een groep van 8 tot maximaal 15 mkb’ers uit Limburg aan de slag met duurzaamheid en ontdek je wat dit voor jouw bedrijf kan opleveren. Denk o.a. aan het reduceren van je energieverbruik en van je CO2 Footprint, communiceren over duurzaamheid en voorbereiden op aankomende MVO-rapportageverplichtingen.  

Het Koploperproject helpt jou als MKB-ondernemer om op een inspirerende, praktische en structurele manier duurzamer te gaan ondernemen. Zo werk je aan een toekomstbestendig bedrijf en duurzame producten en diensten.

KoploperProject